Porchetta Marchigiana s-a născut în 1980, este un produs artizanal tipic Italian “all’avanguardia” . Spre deosebire de alte companii, acesta este un produs pentru intreaga familie, copii și adulți.
Produsa in Italia.
Se utilizează semicarcase de porci adulți sau purcei întregi de alăptare de aproximativ 6 luni.
Carnea este complet dezosata manual și apoi condimentată cu usturoi, sare, piper, fenicul și rozmarin.
Purcelul de lapte intreg se condimenteaza si se lucreaza manual, cu legaturi și cusaturi de mana, creând o rolă compactă, astfel încât condimentele să nu iasă.
Porchetta este coapta incet pe grill cu toată pielea timp de aproximativ 5 ore. Această fază este foarte importantă, permite unei părți a grăsimilor să se dizolve și să se scurgă, creând astfel un produs final mai digerabil.
În plus, se creează o crustă la exterior, care păstrează mai bine aromele și gustul, cu un produs final de o calitate exceptionala : moale în interior si cu o crustă crocantă si delicioasa la exterior.
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.