Caffe’ Haiti Roma utilizeaza esclusiv paduri de hartie 100% biodegradabile si perforabile, respectand mediul si sanatatea noastra. NU PLASTIC, NU ALUMINIU !
Chiar departe de bar : acasa si la birou, Caffe’ Haiti Roma indeplineste dorinta de a gusta un café espresso in mod practic si rapid. Padul monodoza “Azeglio” reconciliaza traditia cu tehnologia. Trei gesturi simple de a realiza un vis: placerea unui espresso Haiti Roma acasa si la birou.
Cafeaua Haiti Azeglio este un amestec aromat cu o aroma intensa si decisiva, in echilibru perfect cu gustul tipic complet al adevaratului espresso italian adevarat. Cu Cafeaua Azeglio prajitoria isi reinnoieste traditia mestesugareasca, creand un amestec capabil sa fie apreciat de un public vast de iubitori ai adevaratului Espresso italian.
“Un deliciu in cescuta”, o cafea care transforma degustarea cafelei intr-o experienta unica; este misiunea care ghideaza inca de la inceput prajitoria noastra.
Cafeaua Haiti Roma ia nastere in 1950, cand fondatorul Azeglio Martella, “Mister Espresso”, incepe lunga sa calatorie in lumea cafelei de calitate, devenind imediat prin amestecurile atent selectionate de boabe de cafea de cea mai buna calitate, un punct de referinta pentru multe baruri din capitala Italiei, Roma.
Caffe' Haiti Roma “Un deliciu in cescuta”
Amestec de cafea prajita si macinata.
Instructiunile de utilizare le regasiti in poza de pe pachet
Produs in Italia de Caffe’ Haiti Roma, Traditie si Calitate din 1950
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.