Ingrediente: Busuioc DOP din Reg Genova, Italia 22%, ulei de masline, caju, seminte de pin, sare de mare.
De Post
Recomandat pentru 4 Persoane.
Sos tipic si renumit din Italia, GENOVA, simbolul unei bucatarii cu arome mediteraneene si o agricultura suspendata pe mare.
Perfect pentru iubitorii de : Paste, Pizza, Imbogateste gustul Salatelor, Supelor de Legume in Special, al Rasolului. Este perfect pentru Aperitive (Bruschette), Omleta.
Diverse umpluturi : rulouri de Carne, paste gen Ravioli etc.
Adauga doar putina imaginatie !
Italian Gourmet, "Lo Chef che c'e' in Te !"
DOP - Crearea unor produse cu origini sărace, dar de o calitate exceptionala (de ex: depinde atat de cultivarea cu mare grija a busuiocului (ingredientul principal) cat si ingrijirea terenului scaldat de soare, de culegerea si selectionarea cu mana a celor mai bune frunze pentru a nu le strivi si a crea cel mai bun “Pesto”.
Facut dupa o reteta straveche a bucatariei locale, cu ingrediente naturale, realizate manual fara utilizarea aparatelor industriale si conservate dupa metode tot naturale (doar cu sare si pastorizare prin “bain-marie”, cu adaos de ulei de masline deasupra), mentin intact parfumul si prospetimea produsului fara adaos de substante chimice.
Produs in Italia
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.